Wybór inteligentnego projektu KDP

październik 26, 2019
KDP jest Twoim silnym partnerem w projektowaniu przekładni; naszym głównym celem jest dostarczenie Tobie, naszemu klientowi i partnerowi, najbardziej efektywnych i wydajnych rozwiązań produktowych dla Twoich potrzeb, aby zabezpieczyć Twoją konkurencyjność na przyszłym rynku i zapewnić Ci większą płynność. Nasz program do projektowania on-line może zapewnić różne metody wyboru, takie jak wybór serwomotoru, obliczenie obciążenia, wybór aplikacji i wybór reduktora, możemy również zapewnić kalkulator momentu bezwładności dla odniesienia projektowego. Po wejściu na stronę główną naszej witryny, proszę przeciągnąć stronę główną w dół i zatrzymać ją, gdy zobaczysz wybór "Narzędzia", wtedy zobaczysz "KDP do doboru przekładni" i jest tam przycisk "Wprowadź KDP Online", przejdź dalej, aby wprowadzić go pod kierunkiem, "Wybór silnika" "Wybór obciążenia" "Wybór aplikacji" "Wybór reduktora" "Kalkulator momentu bezwładności" pojawi się. Weźmy na przykład "Wybór silnika", wybierz producenta i typ silnika, a następnie kliknij "Dalej", aby sprawdzić pasujące serie przekładni, następnie wybierz serię reduktora i stopień redukcji do wybranej wielkości części, wybierz żądaną część i uzyskaj właściwy numer modelu wraz z jego specyfikacją, itp.