Inteligentní výběr designu KDP

2019, 26
KDP je vaším silným partnerem pro inteligentní převodovku; Naším hlavním cílem je poskytnout vám, našim zákazníkům a partnerům nejúčinnější a nejúčinnější produktová řešení, která zajistí vaši konkurenceschopnost na budoucím trhu a získáte hladší výsledky. Náš online návrhový program vám může poskytnout různé metody výběru, jako je výběr servomotoru, výběr výpočtu zatížení, výběr aplikací, výběr reduktoru apod., A také poskytnout moment setrvačnosti pro konstrukční referenci. Jakmile se dostanete na domovskou stránku našich webových stránek, když uvidíte výběr "Nástroje", rozbalte domovskou stránku a zastavte ji. Pak můžete vidět" Převodovka vyberte KDP "a máte tlačítko" Online vstup KDP", pokračujte v zadávání pod vedením a objeví se "Výběr motoru"," Výběr zatížení "" "Výběr aplikace" "Reduktor" "" Převodník "" "" Kalkulačka momentu setrvačnosti. Vezměte si příklad "Výběr motoru", nejprve vyberte výrobce a typ motoru, klikněte na" Další", zkontrolujte odpovídající řadu převodovek, pak vyberte řadu reduktorů a poměr zpomalení, vyberte vybrané části velikosti a nakonec vyberte požadované součásti, získáte požadovaný model a specifikace.
Legend